Hoppsan...
Kommentarer
-
Det låter dödligt gott!
-
Ja bara ös det goa över oss som inte ska äta det där=) Nix inte avis allas men det ser jätte gott ut,, o som du säger du kör me marginaler,, Men vad är skepparhalvor?
-
Detta är skepparhalvor: [LANK]http://www.fazer.se/Produkter_och_tjanster/Bageri/Produkter1/Morka-portionsbrod/Morka-portionsbrod/Ekologiska-Skepparhalvor/[/LANK] Syndigt goda, lite mindre grova än rågkusar. Själva röran är inte så kaloririk, det är mest potatisen som ställer till det! Till 2 personer: 2 st bakpotatis(ar) 50 gram rökt renstek 1,5 dl crème fraiche, lätt 1 tsk fransk senap 1 tsk riven pepparrot (1 krm salt ) Hacka rensteken. Blanda samman med crème fraiche, senap, pepparrot och salt. Lägg röran i den bakade potatisen.
-
Ja inte för att fettet eller kalorierna gör så mycka jag ska vara utan kolhydrater
-
Aha, då blir det ju värre förståss!
-
Ha ha ha ja men jag kan ta röran o är så nöjd,, man tackar för receptet:))
-
Varsågod :-) Jag tänker använda röran som sås till kött tror jag, den var väldigt god och smakrik! Fast då hoppar jag nog över renköttet :-)
Logga in för att skriva en kommentar.