icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5994017
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
8 april 2015 10:04
4

Jubileum

Hobbyprojektet jag håller på med firar 100 publicerade recept och det firar vi med en tävling. Det är väldigt roligt, och fruktansvärt lärorikt att pyssla med sidan. Jag har lärt mig jättemycket bara genom att börja skriva ner vad jag gör i köket. Det behövs nästan alltid mer ingredienser än jag tror, det tar alltid längre tid än jag hoppas och det blir alltid fler portioner än det går åt.

Det jag inte blivit bättre på är fotograferingen, jag har tur ibland men det är allt. Man kanske ska gå en fotokurs nån gång, och lära sig grunderna åtminstone?

Eller så struntar jag i det och pysslar med maten, det är det jag tycker är roligast. Om bilderna inte ser ut som i matmagasinen är det inte så konstigt, för vi ska ju äta maten som fotograferas så vi kan inte fuska med hårsprej och allt vad de nu använder för att ge maten mer glans :-)

Det är bara synd att jag inte hinner publicera så många recept som jag skulle vilja, det finns ju så mycket kul att göra! :-)

Gillar

Kommentarer

  • 8 april 2015 10:47
    utter

    Vilket roligt projekt! :-)

  • 8 april 2015 20:32
    oups

    Se där ja, nu lärde jag mig fusket med hårspray på matmagasinens bilder. Kul project och det finns mycke mumsigt och det är ofta ingredienser som jag faktiskt har hemma. Enkel mat utan krussiduller, sånt gillar vi.  Kram pepp och grattis till 100:de receptet.

     

  • 8 april 2015 20:50

    :D Tack, precis sån vill jag ha maten: enkel och utan krusiduller, bra beskrivning!! :-)

     

  • 8 april 2015 20:58
    oups

    Då har du faktiskt lyckats. God fortsättning.  

     

Logga in för att skriva en kommentar.