Testat: CarbZone-bröd
Kommentarer
-
Tur att vi är olika. Jag tycker väldigt mycket om det ljusa Low Carb brödet, perfekt att steka i smör och ha som varm macka med bacon och ägg eller med räkröra på eller med en hamburgare på. Går också bra att rosta. Har alltid en limpa i frysen. Shiratakinudlarna har jag inte vågat testa. Ser inte goda ut.
-
Hej. Det ljusa brödet nystart från carbzone är godare 3,4 g kolhydrater\ skiva och 59 kcal. :)
-
Det här var det enda bröd de hade från den tillverkaren, och jag är inte frestad att testa fler av deras onödigt dyra produkter. Gillar man grovt mörkt bröd är inte det här ett alternativ jag skulle rekommendera med gott samvete. Vitt/ljust bröd äter jag inte. Jag är ju inte begränsad av mängden kolhydrater utan kan planera in en macka av valfritt bröd som jag vet smakar gott i stället. Att jag testade det här var ren nyfikenhet och den är stillad nu.
-
Som "brödoman" provade jag olika lowcarb bröd i december. Men ingen var väl riktigt bra. En del kändes som man bet i frigolit. Dyker det upp något bra vill jag gärna veta. Pepp LadyG!
-
Aldrig testat. Kanske lika bra. ;)
-
Jag har lärt mig tycka om brödet :-) måste erkänna att jag inte var så förtjust i början...min gubbe äter gärna det med blåbär men det innehåller lite mer kolhydrater så jag avstår det.
-
Jag tröstade mig med två riktiga knäckebröd istället. Jag tänkte inte på att köpa annat bröd också utifall att jag inte skulle gilla detta så nu är det och lite knäckebröd allt jag har hemma. Jag äter inte bröd så väldigt ofta så när jag ska ta en macka ska det vara ett gott bröd med rätt konsistens och rikligt med smak. Det är samma sak som mitt förhållande till choklad, hellre en liten bit lyxig och fin choklad med underbar smak än en stor, slaskig kaka skräp-choklad.
-
här har du annars gott bröd som man gör själv. LCHF brödet. 2 dl mandelmjöl 4 ägg. 2 dl riven ost. 2 tsk bakpulver. Och sesamfrö / linfrö ! 200 g i 10 min !
-
Steker man det?
-
Ne man har det i ugnen, står 200g i 10min. Man blandar ihop alla ingredienser och sedan riktar man händerna och rullar man brödet runda (tekakorliknande). Lägger dem på plåtar och in i ugnen. :)
-
Tack för receptet ska prova det brödet..:)
Logga in för att skriva en kommentar.