icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Xaras blogg

726284
Har antagligen ett tiotal kilo att gå ner, men helst mäter jag höftmåttet istället för kilovikten (nojjar för mycket över vågens siffror). Jag vill hur som helst minska ytterligare ungefär 10 cm i omfång. Äter så strikt LCHF jag kan, med undantag för mjölkskvättar i téet, goda gräddsåser och crème fraiche när andan faller på... (det finns så MÅNGA fällor!!) Familjeliv, knattar, katter och jobbet tar upp resten av min tid och påverkar förstås mitt omfångsminskningsarbete.
9 januari 2011 18:09
8

Egendomliga oopsies

Gjorde en rejäl sats oopsies idag, men som vanligt fick jag inte till smeten ordentligt (hårdvispade äggvitor som man "vänder" ner gulor och philadelphiaost i). Jag misslyckas även maränger, som bygger på samma äggvitevisp-princip... Hur som helst blev mina oopsies märkligt tunna, som lövflarn, men med vacker färg och god smak iaf... Till middag åt vi upp alla ribs från gårdagens storgrillning och jag kompletterade med en rejäl bit brie. Maken och barnen åt majs och tagliatelli till.

Kommentarer

  • 9 januari 2011 18:27
    Superzise
    Kul att se någon som gjort oopsies precis som jag idag. Jag brukar ta i en nypa salt för var sats, då blir äggvitorna en aningens styvare.
  • 9 januari 2011 18:37
    Vad är det mer än ägg och ost i dessa oopsies??
  • 9 januari 2011 19:39
    malan537
    Ha jag tänkte med göra oopsies idag. Aldrig gjort förut!!!
  • 9 januari 2011 19:44
    Var inne på matklubben nyss och såg att det var just bara ägg och ost, men va äter men dom till??
  • 9 januari 2011 19:50
    malan537
    som jag förstått kan man ha smör på, typ smörgåsaktigt? Gå in på lifezon.se...kolla recept
  • 9 januari 2011 19:51
    okej tack =)
  • 9 januari 2011 19:58
    Superzise
    Jag brukar ha dom som bröd. Till räkmackan, pizza mackan eller bara med bregott och ost som en macka.
  • 9 januari 2011 20:04
    Detta måste jag testa =) sockerfritt bröd.. det är ju toppen =)

Logga in för att skriva en kommentar.