icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 september 2011 18:33
2

puh, äntligen över!

kom hem från skolan, åt lunch och tog itu med disken! tanken var att jag skulle städa hela lägenheten, men under tiden jag stod där vid vasken så skar det till ordentligt i magen och...välkommen tillbaka säger vi till en alltför välbekant magkatarr! var längesen nu och mindes inte att det var så här illa, antagligen för att jag inte är van längre. men nu efter sisådär 5 timmar har den gett med sig:) känner redan att jag är påväg tillbaka i gamla vanor i matväg= frukost: naturell lättyoghurt mellis: en nektarin lunch: världens godaste mamma-lagade svampsoppa:) middag:chili con carne + 2 st finn crisp har tagit fram hallon ur frysen som får utgöra lite kvällsfika ihop med naturell lättyoghurt sen:) mys-ruskigt väder ute och jag känner mig riktigt tillfreds med allt! längtar till en bra film ikväll på 9:an "Under Toscanas sol", väldigt söt och sevärd! känns bättre i skolan för var dag som går, jätte härlig klass! ska jobba på en gruppinlämningsuppgift efter föreläsningen imorn och kom överens om att ta med matlåda, då jag tack och lov inte är den enda som vill tänka lite ekonomiskt och på vad jag stoppar i mig! Har gjort en låda på chorizo och vitkål ihopfräst i olja, som jag äter kall med lite vit balsamvinäger och toppar med keso och tomat, mums! har fått lite dille på vitkål så kom gärna med tips och recept om ni har! nog för nu, livet leker:)

Kommentarer

  • 5 september 2011 18:40
    vitkålsfräs är lätt gott och kan varieras enkelt, jag brukar ha rapsolja, strimlad vitkål, svamp, kidneybönor, äppelcidervinäger, soja, basilika, salt och peppar men går som sagt att blanda lite vad man har i kylskåpet. funkar jättebra ihop med quinoa. man börjar och fräsa den strimlade vitkålen (och svampen om man har svamp) och efter ett tag häller man på vatten och resten av ingredienserna och låter sedan vattnet koka bort. kan ta en liten stunde men quinoan ska ju ändå koka länge :) ibland byter vi ut bönorna mot ett koktägg skuren i klyftor som läggs till sen, eller både och.
  • 5 september 2011 19:22
    spännande med ägget där, det får jag prova:)

Logga in för att skriva en kommentar.