icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 januari 2010 18:11
1

Nyttig chokladkaka

Jag är som sagt inte alls svag för nya dieter. Och GI-metoden visade sig definitivt inte fungera på mig. Men bara för det så behöver inte GI mat vara dålig. Jag är säker på att det är toppenmat, långsamma kolhydrater, bra fetter och mycket protein. Och för alla er där ute som älskar choklad, som jag, så har jag ett GI recept på en nyttig chokladkaka. Och enligt GI får man ju äta grädde (dock inget man bör äta varje dag) så ska ni festa till det fast på ett bra sätt för samvetet; här är receptet! 300 g mörk chocklad 70% smältes i vattenbad. 6 äggvitor vispas hårda och ställ i kylen. blanda chokladen, kokande vatten, 2 msk kaffepulver, 4 msk sötningsmedel, 6 äggulor. Smöra form med avtagbar kant och bred kokos i formen. rör till en jämn smet, vänd ner vitorna och häll i formen. grädda i MAX 10 min på 100 grader. låt kallna innan servering. Kan väljas att ha grädde till. Smaskig måltid och lycka till!

Kommentarer

  • 21 januari 2010 19:59
    Mmm låter jätte smarigt knycker receptet direkt.

Logga in för att skriva en kommentar.