Matlycka
Kommentarer
-
Spännande måste googla på ActiFry:P
-
Det är fel att kalla den fritös, det är som en jätteliten varmluftsugn med en spatel som åker omkring inuti och rör runt i maten hela tiden. Fast den sorterar som fritös, antagligen för att ugn leder tankarna till en såndär stor sak man ställer bullplåtarna i :-)
-
Hamnade på någon sida där de recenserade denna. De tyckte den var bra men svår att rengöra och att den inte kunde ta så mkt potatis? Men jag blev lite sugen:) Jag äter ju inte potatis men man kan väl ha den till annat också
-
Svår att rengöra? lol Då har de antagligen tummen mitt i handen eller nått, den är inte svårare att rengöra än andra teflonbelagda saker. Ljummet vatten och en disktrasa direkt när man är klar med den så är den redo att rocka igen. Den kan göra ananaskyckling också, jag har lagt upp receptet här på MD :-) Det följer med en receptbok, men man kan ju leka själv också när man börjat bli varm i kläderna :-) 1kg potatis räcker till pommes till två vuxna oavsett vad orginalreceptet påstår, så är man fler blir det lite snålt kanske. Jag älskar den, enda riktiga nackdelen är priset och att den ger så tyst klarsignal - man hör den knappt om man inte är i samma rum :-)
-
:)
-
Det låter riktigt gott! Själv åt jag kroppkakor med lingonsylt idag. Inte dumt de heller =)
-
nyfiken det måste jag kolla upp. Älskar maskiner framför allt dom som sköter sig själva!
-
Jag blir intresserad av dina marinerade tunna kotletter, har du lagt upp det receptet i MD?
-
Nej, inte den här gången eftersom jag var osäker på om det blev bra. Jag täckte dem med en olivolja som jag kryddat ganska hårt med paprikapulver, chilipeppar, örtsalt, svartpeppar och en frikostig skvätt liquid smoke (finns på ICA, liten obskyr flaska). Ingen syrlig ingrediens, men det behövdes inte för 1 dygn i kylskåp lät kryddorna tränga in i köttet ändå. Jag ska laborera lite till, men just Liquid Smoke fick kotletterna att smaka lite grillat nästan :-)
Logga in för att skriva en kommentar.