icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
36 år. Trebarnsmamma som kämpar med att komma igång med träningen efter sista graviditeten. Viktväktare som jobbar med att äta balanserat och bra.
25 juli 2013 09:50
2

Receptet

Ceasardressing: 2dl rapsolja 1 ägg 1 pressad vitlöksklyfta 2 tsk dijonsenap 3 st ansjovis/sardellfileer 1 msk pressad citron 1 dl finriven parmesan Salt Peppar Vatten Det är viktigt att alla ingredienserna håller samma temperatur. Förvara gärna oljan i kylen. Blanda alla ingredienser till dressingen förutom parmsanen i en hög skål. Sätt sedan stavmixern i botten och mixa ihop allt. Tillsätt sedan parmesanen och kör en gång till med stavmixern. Därefter kan man behöva späda med lite vatten ca 0,5dl för att få rätt konsistens på dressingen. Mixa ner vattnet och dressa sedan din goda sallad, njut! Receptet kommer från boken nedan, som fö verkligen rekommenderas!

Kommentarer

  • 25 juli 2013 09:52
    Låter gott. Kommer provas inom kort
  • 25 juli 2013 10:11
    Blendy04
    Tack! hennes blogg har jag varit inne i och tagit några recept från. Super bra!

Logga in för att skriva en kommentar.