kolhydrater make me fat, agly and ill. hehehe
Kommentarer
-
Bra jobbat att du fortsätter även nu då det känns jobbigt. Tror det är en bra idé att pröva ungefär två månader för att veta vad man faktiskt tycker, det tar ju trots allt ett tag för kroppen att vänja sig. Om man efter ett par månader fortfarande tycker att det är jobbigt så har man ju gjort ett allvarligt försök i alla fall och kan ärligt säga att det inte passar en. Lycka till framöver!
-
tack för peppet! De betyder=) hur äter du själv?
-
Jag äter LCHF och har nu hållit på i lite drygt två månader. Jag trivs jättebra med det och som det känns nu kommer jag att fortsätta.
-
Nice. hittade just ett finskt bröd som heter Skarppi och innehåller endast 1,1 % kolhydrat per skiva... ätit minst 5 i morse... me ost å massa smör! Vet att de blev för mycket. ville dock göra så i morse!
-
Låter gott! Jag bakar lite olika LCHF-bröd för jag trivs bäst med te och smörgås på morgonen. Förstår vad du säger om att vilja, dock. När mannen ibland frågar ifall jag får äta det ena eller det andra brukar jag svara att "jag får äta precis vad jag vill. Jag får leva på godis om jag vill - men jag väljer att inte göra det". Tycker det känns enklare med den inställningen än att tänka att en massa saker är "förbjudna".
-
http://www.porokylanleipomo.fi/app/product/view/-/id/139 detta är länken till brödet. Översätt på google translate från finska till svenska. Då ser du innehållet i %! Är super gott gott! tror du detta är ett bra bröd för oss? undrar också om du hittat nått gott LCHF bröd i butiken?!
-
Ser ju inte så dumt ut, faktiskt! Tycker det borde funka. Var hittade du det? (Fast det är 1,1 [KURSIV]gram[/KURSIV] kolhydrater per skiva > 6,3%, men det är ju inte så mycket ändå). Jag brukar fylla i MD så ser jag svart på vitt hur många gram kolhydrater jag får i mig per dag (försöker hålla mig under 20 gram). Har inte letat, men man tycker ju att det borde dyka upp fler efter hand - vi börjar ju vara många som försöker dra ner på kolhydraterna nu.
Logga in för att skriva en kommentar.