icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Här kan ni läsa min blogg: http://cupcaketrainee.blogspot.com/
Den har absolut inget att göra med diet eller hälsa, snarare tvärt om. Jag testar och visar mina olika projekt i köket. Bra för själen, det får i alla fall mig att må bra.
4 april 2011 16:15

Mer variation på shiratakinudlar

Det här måste vara det godaste jag gjort i shirataki-väg. Och så enkelt. Sen kan det ju vara så att jag bara älskar pastasås och associerar det till det. Iaf så förberedde jag mina nudlar på vanligt sätt(spola, krama, torka, torr"rosta"). Sen tog jag ca 2 dl Milda Mat och kokade upp med salt, vitpeppar och muskotnöt och lät såsen reducera 5-10 min. Sen slängde jag i 1 msk philadelphia 5% för att få den lite, lite tjockare. Såsen hälldes över mina nudlar i en skål och åts direkt. Jag tänkte inte ens på att det var shiratakinudlar.. På något sätt tycker jag att milda mat smakar lite ostaktigt, är det bara jag?

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.