icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Står på stand by tills vår efterlängtade lilla bebis kommer (beräknat 130511). Sedan blir det andra bullar.
22 februari 2012 20:49
1

Bakgalen!

Åh! Det är så grymt roligt att baka och laga mat efter att jag upptäckt Fiberhusk och Mandelmjöl! Allt blir så gott, och även om jag inte äter enligt LCHF känns det skönt att inte använda mjöl i precis allting. Till middag gjorde jag en pajdeg med fiberhusk, mandelmjöl, ägg, smör och bakpulver. Fyllningen bestod av kantareller, bacon, västerbottenost, matlagningsgrädde ägg och färskost. Åh, det blev himmelskt gott! Nu har jag bakat små brödbullar med fiberhusk, mandelmjöl, fibrex, solroskärnor och västerbottenost. Perfekt mellanmål med en ost- eller skinkskiva på. Mumma! Vad roligt det är med matlagning! Hoppas ni alla har en bra kväll!

Kommentarer

  • 22 februari 2012 22:41
    Låter verkligen jättesmarrigt...både pajen och brödbullarna :-)

Logga in för att skriva en kommentar.