icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu för tiden skriver jag inte särskilt mycket här. Vill man läsa mera får man gärna kolla in min andra blogg - www.hejamej.wordpress.com :-)
27 januari 2013 16:58
2

Gammal kaka?

I fredags kväll bakade jag en LCHF kladdkaka enligt detta recept http://lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=1404 Idag när vi skulle ta oss varsin bit till eftermiddagskaffet smakade den jättekonstigt, liksom lite metalliskt. Någon som har varit med om liknande? Jag tog bara en tugga men slängde resten. Sambon däremot hann äta hela sin bit innan han tyckte att det var lite konstig smak. Nu är jag jättenojig över att den var dålig och att jag kommer bli matförgiftad, eller snarare kakförgiftad.

Kommentarer

  • 27 januari 2013 17:50
    Halfdevil
    Vilket sötningsmedel använde du? Vissa sorter, bla sötrix och sukrin har en tendens att ge en metallisk bismak.
  • 27 januari 2013 18:12
    Jag använde stevia. Har tyckt vid andra tillfällen att den kan ha en lite konstig bismak men i denna kaka hade jag så lite. Mår förövrigt bra fortfarande så jag tror att värsta faran är över :-)

Logga in för att skriva en kommentar.