icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
www.motbattrehalsa.wordpress.com
8 augusti 2012 19:52
2

Matlåda

Nu när man börjar jobba igen är det dags för matlådorna. Nog för att jag jobbar på en skola och det finns mat där, men ärligt talat… Nej tack! Mat som hållts varm allt för länge och som oftast inte var god när den tillagades! Oftast är det inte så svårt. Mannen (ja det är han som lagar den mest maten hemma hos oss) lagar så det blir minst en portion över som jag tar med mig dagen efter. Såsen på bilden kanske inte ser supergod ut, men det är den. Vilken är din favorit matlåda? [FET][/FET]Pasta Norma Ska försöka få till ett recept, mannen gör det ur huvudet så jag hoppas jag förstått allt! Aubergine i bitar Stjälkselleri i bitar Tomater i klyftor eller krossad tomat om det är godare Lök i bitar Morot i bitar Vitlök, salt, peppar, lite vinäger eller matlagningsvin, socker/agavesirap, paprikapulver Fräs allt och låt gärna det koka ner lite så blir det godare. Servera med fullkornspasta och valfria grönsaker. Vill du ha fler recept, titta in i min blogg :) Välkommen [LANK]http://motbattrehalsa.wordpress.com/[/LANK]

Kommentarer

  • 8 augusti 2012 23:57
    Nos
    Mums med mycket grönsaker! Ska testa detta med själkselleri också. Annars brukar jag steka några läka och en/två paprikor på låg värme ett tag. Lite stekt bacon adderas om man vill. Sen smaksätt med soja och tomatpuré, samt tillsätt matlagningsgrädde. Kallas för "goda röran" hos oss. Ät med bönor, ris eller broccoli.
  • 8 augusti 2012 23:58
    Nos
    ...steka några lök skulle det ju vara...

Logga in för att skriva en kommentar.