icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej rapchic här.
är så van att folk kan se min presentation sen innan detta vart en betalsida för det mesta så jag glömmer helt bort det.

Är en tjej på 24 år som nyss gift mig och vill hålla koll på att jag får i mig allt jag behöver (är på en vikt så jag kangå upp och kan gå ner utan att det gör så mkt) och prata med en massa mysiga människor.
äter ovo-vegetarisk kost utan mjölk (tål det inte) så recept tips "super mat" och dyl är alltid välkommet.
bor på en gård med min man, våra gotlandskaniner och min syrras två katter (fd sommarjobbare nu vikarier som söker fast anställning). så jag har en hel del att göra om dagarna och ändå sitter jag här :P

vill som sagt hålla koll på att jag får i mig allt jag behöver och öka min "allmänhälsa" så det är ofta det jag bloggar om (om ni ser mig måste jag vara duktigare) tex är det inte alltid jag kmmer ihåg den "gröna delen" av tallriken utan bara äter bönbiffar och potatis eller så har jag så mkt att göra här på gården att jag inte alltid prioriterar träningen (vilket jag borde) så påminn mig gärna.

Jag vill också bli starkare så att jag kan dra min del av att bo här på gården så att min man inte behöver jobba för två
16 oktober 2011 17:16

borde inte släppas in i köket idag

trots att jag hade bestämt mig att göra storkok. tex när jag skulle göra tofun, hamnade en massa opressad tofu på bänken + massa "vassle" och okara. så en hel del tofu försvann ner i vasken. och tofun delade inte sig från vasslen som den skulle. men jag var inte hundra på att ystningsvätskan var lika varm som sojamjölken men jag var så trött att jag inte brydde mig vilket gav mig mer arbete sen :/ men har då hunnit göra tofu (och sojamjölk då), koka bönor, göra en mjölkfri gratäng (inte svår men tar lite tid), börjat på surdegsbakning m.m. inte så mkt som var tänkt men en del iallafall. jag har ingen aning om hur brödet kommer att bli då jag testar jäsningkorgarna för första gången idag och jag var tvungen att göra degen fastare så att den inte ska klibba fast så mkt men om jag gör degen för fast brukar den inte jäsa :( nån surdegsmästare här inne som kan ge råd? ajja maten hitills idag frukost: vanliga Lunch: pannkakor (måste hitta nått grönt som passar till pannkakor för jag räknar inte sylt till grönt ;) ) Mellis: jordnötssmörsmackor m matcha te Middag: mjölkfri potatisgratäng, bönbiffar och grönsaksblandning åh har hunnit till grannen och se på hans 10 veckor gamla katter han fått hem, man fick såån lust att ta med sig en hem men jag vill helst ha en levande man så jag tog bara med mig en av katterna till dörren ;)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.