icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej rapchic här.
är så van att folk kan se min presentation sen innan detta vart en betalsida för det mesta så jag glömmer helt bort det.

Är en tjej på 24 år som nyss gift mig och vill hålla koll på att jag får i mig allt jag behöver (är på en vikt så jag kangå upp och kan gå ner utan att det gör så mkt) och prata med en massa mysiga människor.
äter ovo-vegetarisk kost utan mjölk (tål det inte) så recept tips "super mat" och dyl är alltid välkommet.
bor på en gård med min man, våra gotlandskaniner och min syrras två katter (fd sommarjobbare nu vikarier som söker fast anställning). så jag har en hel del att göra om dagarna och ändå sitter jag här :P

vill som sagt hålla koll på att jag får i mig allt jag behöver och öka min "allmänhälsa" så det är ofta det jag bloggar om (om ni ser mig måste jag vara duktigare) tex är det inte alltid jag kmmer ihåg den "gröna delen" av tallriken utan bara äter bönbiffar och potatis eller så har jag så mkt att göra här på gården att jag inte alltid prioriterar träningen (vilket jag borde) så påminn mig gärna.

Jag vill också bli starkare så att jag kan dra min del av att bo här på gården så att min man inte behöver jobba för två
2 oktober 2011 21:22

städdag och tofu

idag har jag haft en någorlunda städdag, dammade, dammsög och våttorkade alla rummen, även lite plock, disk och tvätt. men hann inte allt jag skulle göra ändå. fick besök av en släkting som fick ärva skotaren och nu kom för att hämta lite saker till den och i samma veva hjälpte han oss att flytta några skotargrejer som han inte skulle ha till vår lilla metallhög (för att säljaför metallvärdet). sen gjorde jag tofu med hjälp utab sojbellan och tofukitet jag fick med. det blir max 1 port tofu/gång men då är det ju enklare ändå. tofun står i press nu. gjorde tofun som jag alltid gjort då det var tidskrävande och krångligt att göra enligt tofukitet, emn det finkade då iallafall. jag måste också komma på nått nytt sätt att använda okara då den får en helt annan koncistens i soybellan än när jag gör tofu "för hand" mat idag: frukost: vanliga Mellis: macka m smörgåsgurka Lunch: stekt tvp, quinoa och blandade grönsaker mellis: äggmacka Middag: okara/jordnötsbiffar och wokade grönsaker/nudlar Kvällsmat: äggmacka träning non arbete: städning av alla rum + toa, tvätt, disk, djuren, tofugörande, skrotbärande m.m hare

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.