icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pia Rönnquist alias Thyndra
52 år och har med hjälp av Matdagboken halverat min vikt på 9 1/2 månad.
21 februari 126 kg
10 december 63 kg
Nu ska jag med matdagbokens hjälp hålla och stabilisera vikten !!!!

Det tog 1 1/2 år att gå upp till 104 kg.
Så åldern är nu 54 år.
Konditionen är märkligt nog ganska så okej fortfarande men nu är jag inställd på att
klara resan ner till målvikten för sista gången.
Och jag är otroligt lycklig över att ha er här på Matdagboken !!!
23 november 2013 18:09
13

Allt eller inget

Första gympa passet förra lördagen, nästa på tisdag och så på torsdag. Idag så blev det först ett gympa pass och sedan ett pass med styrketräning med instruktör. Ja, jag njuter gott av en Irisk Coffee, efter god mat och lite lördagsgodis sen. Ändå så kan jag inte låta bli att undra lite hur jag är skapt =)) Det skulle inte förvåna mig om jag t.o.m. kommer att våga mig ut på dans snart =)

Kommentarer

  • 23 november 2013 19:11
    gittan52
    Häftigt, ut och dansa! En Irísh är säkert god men måste allt vara "allt eller inget`"?
  • 23 november 2013 19:50
    Nja, jag tänkte inte på min Irish Coffee utan snarare på att jag antingen inte tränar alls (undantag promenader) eller så ska jag träna hela tiden...... =)
  • 23 november 2013 20:42
    Donnina
    - 20 kg på drygt 3 månader, hur sjutton bär du dig åt?? Trots god mat och tom en Irish Coffee och lite lördagsgordis så går du ner med raketfart, visserligen med träning nu, - men ändå! Ge mig receptet!!! Pepp, pepp
  • 23 november 2013 21:00
    Det har nog tagit lite längre tid, från början av juli. Receptet: Först en bukspottskörtel inflammation så att du blir rädd för att äta. Sen så får du gallan bortopererad så fortsätter du att ta det lugnt med ätandet. men då är motivationen på plats eftersom att det har börjat visa resultat på vågen. Sen är det mycket lättare att vara strikt, 5:2 metoden men inte mer än mellan 1000-1500 kalorier 4 dgr/vecka och så fusk på lördagar. Ja, så motion förstås :) Pepp själv [FET]Donnina[/FET]
  • 24 november 2013 07:43
    Jag gillar bara delar av ditt framgångsrecept, mest fusket på lördagarna ;-)
  • 24 november 2013 08:53
    [FET]tiwesa[/FET], Ja det bästa är nog att försöka hitta motivationen på ett annat sätt :)
  • 24 november 2013 11:57
    mita0822
    Bara att gratulera till en fin viktnedgång :-) kanske fusket som gör att du orkar fortsätta .
  • 24 november 2013 12:04
    Donnina
    Tråkigt att du varit sjuk, -roligt att du verkar må bra igen och Grattis till din viktnedgång! Jag ska testa 5:2 tror jag, det är nog modellen. Jag håller mig mellan 1000 och 1200 kcal men tycker att viktminskningen går för långsamt. Har inga fuskdagar, det passar mig inte helt enkelt, det är som att sluta röka, - allt eller inget. Motivationen är helt enkelt att må bra, slippa ha ont i ryggen, få bättre kondis och förstås att bli SMAL!
  • 24 november 2013 19:41
    rumpmas
    GRATTIS Thyndra! Du har varit så duktig trots sjukdom och motgångar. Äter man efter 5:2 så tycker inte jag att det är att fuska om man tar nåt extra gott nån av de andra dagarna. Viktigats är väl att vara strikt på fastedagarna. det har ju funkat på mig oxå, än så länge. Jag tror intepå att äta för lite kalorier på de "vanliga" dagarna, kroppen behöver näring o proteiner för att kunna bygga muskler etc. Jag utnyttjar faktiskt alla kalorier jag får och fyller i MD alla dagar jag har möjlghet. Men jag får väl se...det går ju lättast i början. Pepp, pepp alla vänner!
  • 24 november 2013 22:15
    Tack så mycket !! Pepp till er alla, idag har jag en vidrig träningsvärk, fast jag är lite stolt över den också :)
  • 25 november 2013 22:37
    rumpmas
    Var stolt: Träningsvärk bevisar att kroppen fått jobba. Pepp- pepp- kram <3
  • 26 november 2013 07:30
    babs2
    Här kommer kurvan [FET][LANK]http://www.matdagboken.se/?p=minsida&visa=galleri&BildID=46346[/LANK][/FET]
  • 26 november 2013 09:13
    Åh, Tack [FET]babs [/FET]!!! Den ser ju riktigt trevlig ut !!

Logga in för att skriva en kommentar.