icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pia Rönnquist alias Thyndra
52 år och har med hjälp av Matdagboken halverat min vikt på 9 1/2 månad.
21 februari 126 kg
10 december 63 kg
Nu ska jag med matdagbokens hjälp hålla och stabilisera vikten !!!!

Det tog 1 1/2 år att gå upp till 104 kg.
Så åldern är nu 54 år.
Konditionen är märkligt nog ganska så okej fortfarande men nu är jag inställd på att
klara resan ner till målvikten för sista gången.
Och jag är otroligt lycklig över att ha er här på Matdagboken !!!
8 december 2011 10:20
7

HJÄLP FÖRLÅT !!!!!

Vet att det är helt fel ställe att skriva om det här. Men jag antar att många av er är duktiga på det mesta. På lördag så ska jag bjuda på tårta eftersom både jag och sonen fyllt år. Det skulle vara kul att inte göra samma gamla Pinocciotårta även om den är god. Kan ni komma med ett bra förslag. God och inte alltför kompicerad. Jag älskar grädde :)

Kommentarer

  • 8 december 2011 10:30
    SandyC
    [LANK]http://www.baka.se/recept/jordgubbstarta-med-jordgubbsfromage[/LANK] Den där är jättegod. :)
  • 8 december 2011 13:19
    gittan52
    Jasså den kallas Pinocciotårta också ;) Tänkte just föreslå Glömminge alias Brittatårta, men det har jag ju ingenting för.
  • 8 december 2011 14:39
    Visst är den supergod [FET]gittan52[/FET], men jag gör ju alltid den. Och sist när mitt barnbarn fyllde 2 i oktober. [FET]SandyC[/FET], tack så mycket. Den skulle nog jag gilla men jag tvivlar på mina gäster ;)
  • 8 december 2011 14:39
    I Norge så hetter Pinocciotårtan "Världens Bästa" och det kan man ju förstå :)
  • 8 december 2011 17:26
    SandyC
    Annars är det lätt att göra en lite mer originell tårta att göra något slags "fluff" som fyllning. Som denna tex [LANK]http://mariasfrestelser.blogspot.com/2011/10/ahlgrens-bilar-fluff.html[/LANK] Man kan ta vilket godis eller choklad som man gillar och ha som fyllning. Ett lager med godisfyllning och ett lager med nån bärfyllning t.ex. Jättegott. :) Annars är den här god med [LANK]http://www.tasteline.com/Recept/Midnattstarta[/LANK] men vill de inte ha jordgubbsfromage vill de väl inte ha hallonmousse. ;) Sen har jag inga fler tips. Haha.
  • 8 december 2011 20:30
    hej varför inte en tobleroneparfait som du har i frysen? är du intresserad hör av dig. Ja ghoppas jag har ström för här är det en storm på väg in. hälsn yrla
  • 8 december 2011 20:32
    Ja, jag är intresserad [FET]Yrla [/FET]!!!

Logga in för att skriva en kommentar.