Mat och träning
Kommentarer
-
är det "torra" torkade tomater eller blötlagda i pålägget, lät mums nämligen :)
-
Jättegott. Men jag skulle nog ha mixat solroskärnorna först och sedan i med det andra. Kärnorna "maldes" inte. Jag tog soltorkade tomater i olja (brk från Lidl) tog tomater och kanske en msk av oljan. Det står i receptet att man kan tillsätta vatten om man tycker det blir för tjockt.
-
så om man inte tycker om dom i olja, kan man nog blötlägga själv (och dryga ut med blötläggningsvattnet.) jag älskar oliver, men inte min man så jag kan inte ha oliver i tex grytor, men han har bara bregott på mackan så det skulle vara perfekt :)
-
Det går väl att experimentera lite. Nästa gång ska jag nog blötlägga solrosfröna först och köra dem separat, sen i med det andra. Det ska bli som en pastej. Min röra blev mera kornig. Supergoda smaker att blanda. Blir verkligen kanongott!! Skulle vara en toppengrej att servera på en bit surdegsbröd med ett glas öl eller vin till. Ska testa på mina gäster på fredag :)
-
om du skulle skippa ölen/vinet skulle då jag nästan vara sugen på att komma ;) lite långt dock ;)
-
Det blir vin till gästerna och en alkoholfri Carlsberg till mig. Du hade varit så välkommen så :)
Logga in för att skriva en kommentar.