Mandelmjölk till kaffe?
Sitter och läser bloggar på nätet och kommer in på mandelmjölk, framförallt egengjord. Verkar busenkelt.
Nu är ju frågan, är det någon som provat? Antingen gjort egen eller köpt färdig?
Jag behöver nåt som substitut till mjölken i mitt kaffe. På morgonen går det bra med bara koksfett och smör men på eftermiddagen/kvällen vill jag att det ska vara latte, eller i alla fall så nära man kan komma.
Har provat ägglatte och det smakar inte fel men det är inte detsamma som en riktig late med skummad mjölk. I-landsproblem, jag vet, men jag saknar min latte.
Kommentarer
-
Jag anvnder alltid mndelmjölk till ALLT (köpt). Jättegott och nyttigt, lågt kloriinnehåll. Men hur det smakar i kaffe kan jag inte svara på då jag inte dricker kaffe. ;-)
-
Mandelmjölk innehåller ganska mycket kolhydrater - jag brukar ta vispgrädde om jag vill ha något annat än kokosfett, fast oftast blir det svart kaffe.
-
Hmm... Tack för alla svar. Jag får nog inse att jag får välja, antingen lite kohydrater och ingen latte eller mera kolhydrater och en latte.
På jobbet går det bra med svart men det är det där hemmadrickandet när kaffet ska vara lite mysigt och trevligt. Jag får väl se det som att en latte är bättre än kaffe och tårta
Logga in för att skriva en kommentar.