icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag tycker om kroppen, den är en finurlig grej. De senaste åren har jag börjat förstå hur nära det fysiska och det psykiska hänger ihop. Om jag äter skräp så mår jag skräp, om jag äter det som kroppen tycker om så mår hela jag bra.
Jag är en av dem som inte tror att man blir fet av fett, inte heller grön av grönsaker. Däremot inte sagt att alla måste tycka lika.
Min egen erfarenhet av lågkolhydratskost är att den gör mig mätt och tar bort fokus från mat och ätande. Att planera en middag och sedan stå vid spisen i flera timmar är underbart och inget jag vill ta bort ur mitt liv. Men jag vill bestämma över mina mattankar och det gör jag bäst med ett ständigt lågt blodsocker.
30 oktober 2014 08:21
1

Pasta med köttfärssås.

Ica gott liv ska lansera blomkålsris och zucchinipasta som alternativ till de mer kolhydratreika originalen. Någonstans har jag hört att denna lansering kommer att göras vecka 47, men vem orkar vänta. Igår gjorde jag min egen zucchinipasta, hyvlad med osthyvel och stekt i smör och vitlök. Pasta serveras med fördel tillsammans med köttfärssås en onsdag mitt i veckan, lite ost på toppen och ett kvist basilika förgyller helheten. Bild finns på instagram @susannalindkvist

Tyvärr så tog pastan slut igår så till lunch blir det ugnsbakad vitkål istället, funkar säkert aldeles utmärkt det också.

En löptur på 30 minuter blev gårdagens tänring. Ikväll väntar Body Step, för första gången på väldigt länge, vi får se hur det går.

Gillar

Kommentarer

  • 30 oktober 2014 10:29
    utter

    Mums! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.