icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag heter Natalie Ailert Andersson och är legitimerad dietist. Jag har alltid varit intresserad av mat och hälsa och valde därför yrke efter intresse. 

 

För mig är kost något väldigt individuellt och jag är fast besluten över att ingen kosthållning passar alla. I denna jungel av tips och råd gäller det att hitta rätt just för sig själv, något jag gärna hjälper till med.

 

På min fritid gillar jag att träna yoga, löpning och sedan alldeles nyligen även crossfit. Mitt största intresse förutom mat är resor och som tur är passar intressena perfekt ihop! 
17 december 2015 20:44
3

Grönkålssallad med brysselkål och granatäpple

Såhär en vecka innan jul tänkte jag passa på att tipsa om en supergod sallad som kanske kan fungera som ett inslag på julbordet. Tyvärr har jag inga mängdangivelser så ni får försöka höfta er fram. 

Du behöver: 

Hackad grönkål
Brysselkål
Granatäpplekärnor
Quinoa
Lime 
Olivolja
Lite honung
Salt, peppar och kanske några andra goda kryddor

Gör såhär: 

  1. Koka quinoan enligt anvisning på paketet
  2. "Massera" grönkålen med lime, olja och valfria kryddor
  3. Stek brysselkålen i olja och en skvätt honung, ha på lite salt och peppar.  
  4. Blanda alla ingredienser och strö över granatäpplekärnorna
  5. Smaka av!

Vad brukar ni vanligtvis ha på julbordet? smiley

Gillar

Kommentarer

  • 17 december 2015 21:24
    aregnisw

    Det är underbart gott med grönkål har jag nyss upptäckt....yes

  • 18 december 2015 12:04

    Ser mycket gott ut! :-)

  • 18 december 2015 17:58

    Ja det gäller bara att behandla den rätt, annars kan det bli ganska trådig (och tråkig) smiley

Logga in för att skriva en kommentar.