Hur förvara tårtbotten?
Jag gick o köpte nya träningsbyxor också. Jag fick ett par av mamma o pappa i födelsedagspresent, men de var för stora så då skulle de lämna tillbaka dem o jag fick pengar för att gå o köpa ett par här (enklare så då affären hemma var stängd på påskdagen). Men det blev faktiskt två par, jag köpte ett par för egna pengar också, lika bra att passa på.
Sen har jag haft stora bakdagen. Jag har bakat inför morgondagen då jag har bjudit in mina vänner på födelsedagsfika. Så nu har jag gjort mockarutor, vita chokladmuffins och bakat en tårtbotten. Jag bakade två limpor bröd också när jag ändå hade ångan uppe :-). Nu är bara frågan hur jag bäst ska förvara tårtbotten till imorgon. Kan den stå framme med bara formen över sig eller blir den torr då? Vart ska man annars göra av den? Någon som har ett bra tips?
Efter spinningen innan idag tog jag en sväng i gymmet också o tränade armar o axlar, det kändes välbehövligt!
Kommentarer
-
Jag brukar ha en plastpåse om mina tårtbottnar.
-
Jag skulle också bara ha lagt över formen, det brukar fungera :)
-
Jag brukar lägga formen över och den blir inte torr. Det är ju bara en natt och det går säkert bra. Hoppas du får en underbar morgondag. Kram
-
Tack för hjälpen!! Jag kör på bara formen över och håller tummarna för att den håller sig bra :-)
-
Till nästa gång är ett riktigt bra konditoritips att fukta tårtbottnarna med saft! Låter kanske konstigt men blir superbra!
-
Den ska inte bli torr med formen över. Tårtan blir saftigare om man fuktar den med lite saft. Duktigt att baka så mycket. Ha det bra.
Logga in för att skriva en kommentar.