icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 86 kg 85 kg 1349786
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se som jag drivit i över 16 år. Jag är diplomerad coach (baserad på ICF:s kärnkompetenser), kostrådgivare, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved, Polhage&Lundberg, samt HPI Nordic.

Lite om mig: Jag bor i Malmö tillsammans med min hund Shiva. Har själv gjort stora livsstilsförändringar för ganska många år sedan, bl.a. inom kost, motion och andlighet. Gillar att laga hälsosam mat och att röra på mig - Då mår jag extra bra! Jag älskar att träffa nya människor, hjälpa folk må bättre på olika sätt och att resa.

"A year from now you will wish you had started today."~ Karen Lamb."

😀
26 september 2015 21:20
6

Här stryker vi strecket!

Gokväll vänner!

Jag har förstått att det har har pågått en del diskussioner om medlemmars kommentarer och andra medlemmars sätt att skriva. Min önskan är att vi alla hjälps åt att stryka ett streck över det där nu och fortsätta peppa och blogga oss mot en bättre hälsa.

Tänk på att det skrivna ordet väger mycket tyngre än det sagda, det är i alla fall min uppfattning. Det är mycket enklare att missuppfatta det som skrivs, för man missar viktiga siganler såsom kroppsspråk, blickar etc. Sedan är vi alla olika och gillar olika.

Kan även passa på att tacka er alla för en så fin gemenskap som vi faktisk har här på sajten, det är lite unikt tycker jag. Forstsätt peppa, fortsätt blogga om vad ni vill, fortsätt kommentera och fortsätt ha kul!

Kramar till alla som vill ha heart

Johan.

 

Gillar

Kommentarer

  • 27 september 2015 08:55
    Bella50

    Kramar gör inte " ont" 🌹👍 

  • 26 september 2015 22:00

    Kram Johan, och tack för att du jobbar så idogt för att se till att vi har en så fin mötesplats att samlas på och stötta varandra!

  • 26 september 2015 22:27
    anna54
    Tack Johan. Jag tar gärna emot en kram.
  • 27 september 2015 06:20
    Arrietty

    Nja, stryka ett streck i debatten möjligen, men inte över tycker jag – det har varit en diskussion som hedrar de flesta av matdagbokens medlemmar och som är lite viktig även om jag ser risken att det plötsligt går överstyr. Normlat sett ser "trollen" på nätet till att det blir pajkastning ganska omedelbart, här har det vad jag kan se inte blivit det och jag har åtminstone inspirerats till att tänka över varför jag kommenterar, varför jag själv vill ha kommentarer och hela tanken. Sånt gillar jag. Men det mesta har tillförts så nu blir det bara upprepningar så jag håller med om att det är dags att lägga frågan till handlingarna. Händelsen som utlöste var ingen böjdare men diskussionen som hölls efteråt var omdömesgill så den vill jag absolut hedra! Ha en underbar söndag!

  • 26 september 2015 21:45
    aregnisw

    Tack Johan och kram tillbaka heart det var bra du skrev det här inlägget och så får vi hoppas att det blir som förut när allt har lagt sig igen smiley

  • 30 september 2015 08:29
    Tita

    Det känns som om det ändå var en ganska sund diskussion så hoppas att den lärt oss en del!smiley

    Tusen kramar tillbaka!

Logga in för att skriva en kommentar.