icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 86 kg 85 kg 1349319
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se som jag drivit i över 16 år. Jag är diplomerad coach (baserad på ICF:s kärnkompetenser), kostrådgivare, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved, Polhage&Lundberg, samt HPI Nordic.

Lite om mig: Jag bor i Malmö tillsammans med min hund Shiva. Har själv gjort stora livsstilsförändringar för ganska många år sedan, bl.a. inom kost, motion och andlighet. Gillar att laga hälsosam mat och att röra på mig - Då mår jag extra bra! Jag älskar att träffa nya människor, hjälpa folk må bättre på olika sätt och att resa.

"A year from now you will wish you had started today."~ Karen Lamb."

😀

Visar poster från March 2012

20 mars 2012 08:37
2

Matdagbokens recept för plusmedlemmar

För att kunna presentera fler kvalitativa recept kommer vi göra förändringar i vår receptdel här på Matdagboken. I ett första skede innebär det att recepten som matdagboken plockar fram och lägger ut, blir tillgängliga endast för plusmedlem...

Läs mer Kommentera
15 mars 2012 16:48
2

Ladda upp en profilbild och få mer pepp!

Om du laddar upp en profilbild kommer du få över 70 % mer pepp, feedback och kommentarer! Vi har sett att ni som har en profilbild får väldigt många fler kommentarer, svar på frågor samt mer pepp än ni som inte har någon profilbild. Det blir d...

Läs mer Kommentera
12 mars 2012 10:37
5

Ny smart kopieringsfunktion i din matdagbok!

Nu är det möjligt, för dig som är plusmedlem, att med några få klick kopiera eller flytta dina måltider i matdagboken. Har du t.ex ätit samma måltid som igår kan du nu enkelt hämta den i din matdagbok och lägga till den på en annan dag. Ha...

Läs mer Kommentera
12 mars 2012 00:43

Stina Gustafsson, ny medarbetare och expert!

Vi välkomnar vår nya expert på matdagboken, Stina Gustafsson. Stina är mycket duktig på bl.a. kost och träning och kommer finnas tillgänglig för dig som är plusmedlem. Läs hela Stinas presentation här: [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=info...

Läs mer Kommentera