icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 86 kg 85 kg 1349364
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se som jag drivit i över 16 år. Jag är diplomerad coach (baserad på ICF:s kärnkompetenser), kostrådgivare, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved, Polhage&Lundberg, samt HPI Nordic.

Lite om mig: Jag bor i Malmö tillsammans med min hund Shiva. Har själv gjort stora livsstilsförändringar för ganska många år sedan, bl.a. inom kost, motion och andlighet. Gillar att laga hälsosam mat och att röra på mig - Då mår jag extra bra! Jag älskar att träffa nya människor, hjälpa folk må bättre på olika sätt och att resa.

"A year from now you will wish you had started today."~ Karen Lamb."

😀

Visar poster från April 2014

27 april 2014 22:37

Nya omgångar i viktutmaningarna

Skickar en liten puff för att uppmärksamma att det är dags för nya månadsomgångar i viktutmaningarna. Deltagarna tycker det är roligt och känner sig ofta mycket mer motiverade. En som lyckats väldigt bra i tidigare utmaningar är medlemmen Tez...

Läs mer Kommentera
27 april 2014 13:26
2

Ladda upp en profilbild och få mer pepp!

Hej alla utan profilbild! Ni som inte har någon profilbild, kom igen nu! Det är mycket roligare och jag vet att man får mycket mer pepp och återkoppling på sina inlägg om man har bild. Vill du vara lite privat och inte visa dig själv så kan du v...

Läs mer Kommentera
21 april 2014 23:14
7

Vilken diet är bäst?

Vilken diet är bäst? Är det fett eller socker som är farligast för hälsan, eller en kombination av de båda? Se ett intressant vetenskapens värld på SVT Play: Här hittar du länken: [LANK]http://www.svtplay.se/video/1980368/avsnitt-14-fet...

Läs mer Kommentera
18 april 2014 09:45
10

Glad påsk!

Hej alla Matdagbokare! Skickar en liten påskhälsning från Mallorca där jag är just nu. Långa promenader i solen, avkoppling och god hälsosam mat står på schemat. Igår stekte jag pimientos de padron som serverades tillsammans med räkor i vit...

Läs mer Kommentera
8 april 2014 12:57

Lyckats med 5:2 och vill inspirera andra?

Hej alla! Jag vet att många av er har lyckats väldigt bra med 5:2! Hade varit kul om någon av er matdagbokare ville vara med i tidningsartikel om 5:2, läs journalistefterlysningen nedan: Vill du inspirera andra till att testa 5:2? Journalist s...

Läs mer Kommentera