icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 86 kg 85 kg 1350243
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se som jag drivit i över 16 år. Jag är diplomerad coach (baserad på ICF:s kärnkompetenser), kostrådgivare, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved, Polhage&Lundberg, samt HPI Nordic.

Lite om mig: Jag bor i Malmö tillsammans med min hund Shiva. Har själv gjort stora livsstilsförändringar för ganska många år sedan, bl.a. inom kost, motion och andlighet. Gillar att laga hälsosam mat och att röra på mig - Då mår jag extra bra! Jag älskar att träffa nya människor, hjälpa folk må bättre på olika sätt och att resa.

"A year from now you will wish you had started today."~ Karen Lamb."

😀
4 april 2012 11:15
2

Ny medarbetare på Matdagboken

Vi välkomnar Carina Notarnicola till Matdagbokens team! Carina kommer svara på kostfrågor, mailfrågor och även jobba med administration. Carina arbetar på Matdagboken sedan mars 2012 som kostrådgivare samt administratör. Hon är utbildad kostrådgivare och massageterapeut och har bred kunskap inom såväl näringslära som anatomi. Carina har stor erfarenhet av hälsobranschen som även till stor del innefattat försäljning av naturläkemedel och kosttillskott. Hon lägger stor vikt vid att se till helheten då detta ökar möjligheten att kunna erbjuda klienten optimal rådgivning. För dig som är plusmedlem svarar Carina gärna på dina frågor via mail. Välkommen Carina!!

Kommentarer

  • 4 april 2012 15:13
    Ja, välkommen Carina.
  • 19 april 2012 14:58
    babs2
    Instämmer med elsa44. 26/4 c:a kl 11 kommer gruppen (8 st) som träffades i Gävle 18/8 2011 att träffas igen. Även denna gång blir det på cafe´Mocca. Förra gången hade du inte möjlighet att komma. Hur är det nu? Visst fick du bilder från Gittan vid förra mötet? Hon kommer inte denna gång, men är du intresserad, så kan vi fixa det. Vänliga hälsningar Barbro

Logga in för att skriva en kommentar.