icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 86 kg 85 kg 1350487
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se som jag drivit i över 16 år. Jag är diplomerad coach (baserad på ICF:s kärnkompetenser), kostrådgivare, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved, Polhage&Lundberg, samt HPI Nordic.

Lite om mig: Jag bor i Malmö tillsammans med min hund Shiva. Har själv gjort stora livsstilsförändringar för ganska många år sedan, bl.a. inom kost, motion och andlighet. Gillar att laga hälsosam mat och att röra på mig - Då mår jag extra bra! Jag älskar att träffa nya människor, hjälpa folk må bättre på olika sätt och att resa.

"A year from now you will wish you had started today."~ Karen Lamb."

😀
2 april 2015 10:08
4

Varför äter vi så mycket ägg till påsk?

Den stundande högtiden har blivit den helg då vi äter dubbelt så mycket ägg som normalt. Vi äter i runda slängar runt 2000 ton ägg under påskhelgen. Bara under påskafton beräknas vi äta cirka 6 miljoner ägg i Sverige. Så varför äter vi ägg till Påsk?

Läs hela artikeln här..

 

Med det önskar vi er en riktigt glad påsk :-)

Gillar

Kommentarer

  • 2 april 2015 12:17
    Bra skrivet! Kan tillägga att rå ägg är bra för ett långt friskt liv...för kvinnor iaf :)
  • 2 april 2015 15:40

    Tack för en mycket intressant artikelyes.

    Glad påsk!

  • 2 april 2015 16:02
    ImmaAmmi

    Intressant artikel!

    Glad påsk!

  • 6 april 2015 08:04
    aregnisw

    Jag äter nog inte enbart ägg till just påsken utan varje dag och mår gott av dem än har jag inte tröttnat love ägg smiley

Logga in för att skriva en kommentar.