icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 86 kg 85 kg 1349772
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se som jag drivit i över 16 år. Jag är diplomerad coach (baserad på ICF:s kärnkompetenser), kostrådgivare, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved, Polhage&Lundberg, samt HPI Nordic.

Lite om mig: Jag bor i Malmö tillsammans med min hund Shiva. Har själv gjort stora livsstilsförändringar för ganska många år sedan, bl.a. inom kost, motion och andlighet. Gillar att laga hälsosam mat och att röra på mig - Då mår jag extra bra! Jag älskar att träffa nya människor, hjälpa folk må bättre på olika sätt och att resa.

"A year from now you will wish you had started today."~ Karen Lamb."

😀
21 maj 2012 15:35
5

Blogga gärna på matdagboken + Regler

Faktum är att det hjälper ofta en att komma närmare målet och se helheten. Det är också trevligt med att läsa blogginlägg, peppa och bli peppad av andra. Du som bloggar, fortsätt med det och du som funderar på att börja – Prova! Att blogga är både roligt och bra för din hälsa att skriva ner tankar och dela med sig de till andra. Personligen tycker jag det är jättekul att läsa i era bloggar i mån av tid. [FET]Anonym?[/FET] Tänk på att om du har valt att vara anonym (PLUSfunktion)visas bara de första raderna av ditt blogginlägg och andra medlemmar kan inte gå in och läsa på din blogg, lämna kommentarer eller liknande. [FET]PLUSmedlem?[/FET] För dig som är plusmedlem finns det en valmöjlighet för vem du vill visa din blogg. Om du är plusmedlem kan du göra inställningarna under ”Visningsalternativ” Grundinställningen är inställd som ”visa för alla”. [FET]För att öka trivseln och vara lyhörd för er feedback kommer här några bloggregler som gäller tillsvidare: [/FET] [FET]1. [/FET]Det är inte tillåtet att ”spamma” bloggen och ofta skriva massor av blogginlägg efter varandra. Ofta innehåller dessa uppdateringar endast en rad text eller liknande. Att skriva blogginlägg flera ggr per dag på en rimlig nivå är dock fortsatt tillåtet och bara trevligt. [FET]2. [/FET]Det är inte tillåtet att endast klistra in en länk till en blogg som du driver på ett annat ställe. Det är ok att länka till en annan blogg, din egen eller någon annans. Men det ska finnas en text som vi kan läsa i din blogg på matdagboken också. [FET]3.[/FET] I övrigt gäller som vanligt sunt förnuft, vår användarvillkor den svenska lagen. Generellt sätt så fungerar bloggandet här på matdagboken mycket bra, men det har varit någon medlem som trots tillsägelse fortsatt med sin aktivitet och därför har jag blivit tvungen att stänga av denne. Om det är någon som upprepade gånger bryter mot reglerna och [FET]trots tillsägelse[/FET] inte följer våra regler kommer det kontot att inaktiveras. Ha en fin eftermiddag! / Johan

Kommentarer

  • 21 maj 2012 17:23
    Blendy04
    Kan inte begripa att folk väljer att vara anonyma och att ingen kan gå in och kommentera samtidigt som de ställer frågor och har funderingar som ger intrycket att de väntar sig respons. Skulle vara bra att märka på något sätt med ett lås kanske i kanten (precis som favoriterna är märkta med ett hjärta) så slipper man klicka på inlägget för att få ett felmeddelande.
  • 21 maj 2012 16:23
    Väldigt bra med förtydligande - då detta skapat debatt både lite här och var. :)
  • 21 maj 2012 18:51
    Jag tycker funktionen ska tas bort helt och hållet. Användare som väljer att vara anonyma förstår nog inte innebörden av det. Jag tror snarare att de tror att funktionen gör så att deras riktiga namn inte syns. Det finns ju ingen anledning till att blogga här om man inte vill att bloggen ska vara offentlig. Då kan man lika gärna göra det i en klassisk dagbok.
  • 21 maj 2012 19:56
    lflickan
    Gilla. :)
  • 23 maj 2012 12:21
    Bra!!!

Logga in för att skriva en kommentar.