Felix byter ut socker mot stevia i ketchup
Kommentarer
-
Kanon!!!
-
ubdra vad för konserveringsmedel dom använt istället, det var ju därför man började sockra tex ketchup för att konservera det :/
-
Rapchic: Hehe, ja hur man än vänder sig har man häcken bak som det heter! :P Men den vanliga varianten lär väl finnas kvar antar jag :)
-
för mig spelar det inte så stor roll då jag extremt sällan äter ketchup (inte ens 1 gång/månad) då jag vill ha tomatsås så gör jag egen, utan socker och konserveringsmedel men då äter man ju upp den också ;) Jag tänkte bara att om dom vill göra den nyttigare så vet jag inte om dom lyckats. @sksksk, jag tvivlar att dom inte ersatt sockret med nått annat som konserverar då ett långt "shelf life" är viktigare för felix än vår hälsa.
-
Om man inte äter ketchup i mängder så känns det som en rätt onödig pryl. Dessutom lär den med alla säkerhet kosta betydligt mer äv vanlig ketchup. Personligen tycker jag deras variant med mindre socker och salt är ett bättre val och godare än den vanliga, även om jag oftast köper heinz. :) Stevia varianten verkar konserveras med citronsyra.
-
Är stevia så bra egentligen? Eller själva stevian är kanske bra men jag kollade på lite olika sötningsmedel med stevia och där var en drös andra saker med och ibland bara 5 % stevia. Är det naturlig stevia eller kemiskt framtagen stevia som används i alla steviasötade produkter?
Logga in för att skriva en kommentar.