icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 86 kg 85 kg 1350976
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se som jag drivit i över 16 år. Jag är diplomerad coach (baserad på ICF:s kärnkompetenser), kostrådgivare, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved, Polhage&Lundberg, samt HPI Nordic.

Lite om mig: Jag bor i Malmö tillsammans med min hund Shiva. Har själv gjort stora livsstilsförändringar för ganska många år sedan, bl.a. inom kost, motion och andlighet. Gillar att laga hälsosam mat och att röra på mig - Då mår jag extra bra! Jag älskar att träffa nya människor, hjälpa folk må bättre på olika sätt och att resa.

"A year from now you will wish you had started today."~ Karen Lamb."

😀
13 oktober 2011 17:47
3

Nästan inget transfett kvar i margariner

Livsmedelsverket har studerat 19 vanliga margarinsorter och en matfettsblandning. Undersökningen visar att transfettinnehållet håller sig under 1% jämfört med 2-30% för några år sedan. Glada nyheter för all som äter margarin alltså. Sedan kan man ju diskutera vilket som är bäst, riktigt smör eller margarin.. Läs mer här: [LANK]http://www.slv.se/sv/grupp3/Pressrum/Nyheter/Pressmeddelanden/Mindre-transfett-i-margariner/[/LANK]

Kommentarer

  • 13 oktober 2011 19:08
    Smööööör måste vara bäst....
  • 13 oktober 2011 19:17
    Bummlan
    Eller godast :) Om det nu ändå ska vara fett så kan det väl lika gärna vara gott. Eller????
  • 14 oktober 2011 19:58
    fast jag tycker det är riktigt bra med margarin tex med mjölkfritt margarin för oss som inte kan äta mjölkprodukter eller väljer att inte äta mjölkprodukter

Logga in för att skriva en kommentar.